Система за релсово укрепване – серия 790

SBH системите за укрепване на изкопи с единична релса се отличават с много предимства и се считат за подходящи дори за по-малки изкопни проекти.

Работата по мантажната и демонтажната дейност с тази укрепваща система и изключитлено лесна благодарение на осигурената работна ширина до 8 метра и дълбочина на изкопа на 3.8 метра. Друга положитлена особеност е възможността платната, релсите и подвижните подпори на укрепващата система да се местят самостоятелно, изолирайки възможността за триене или паралелно изместване.

В зависимост от изискванията на всеки конкретен изкопен проект може да се регулира височината до подпората на укрепващата релсова система. Това позволява подвижните подпори да се настройват така, че да бъдат поставяни тръби с различни дължини.

Отделните елементи се свързват подвижно един спрямо друг. Дори и при много широки изкопни проекти, стабилната и здрава структура на релсовата укрепваща система няма да се изкриви. Подпорите се закрепят към подвижната част на системата много бързо, лесно и безопасно с помощта на четири болта.

Технически данни:

макс. дълбочина на монтаж: 3,80m  
макс. ширина на изкопа: 1,68 – 6,68m  
просвет подпора (hc): 2,46m  
мобилен и верижен багер: 18 – 30t  

ПК – Трегер

Ъглов трегер

Платна за серии 750/790