Система за леко укрепванe – серия 260

Това е система тип кофраж подходяща за компактно и леко укрепване. Тук се използват хидрофобни плоскости за направата на кофражи за изкопи.

Конструкцията на системата за леко укрепване серия 250 е изградена от два алуминиеви профила с дължина 1,50 или 2,10 м, които са позиционирани един срещу друг. Между двата профила са монтирани хидравличните подпори, които от своя страна биват изработвани в четири различни дължини.

Кофражните плоскости, които се използват в тази система са стандартни, което позволява монтажа да бъде извършен само от един човек.

Системата тип кофраж на SBH се препоръчва за укрепване за устойчиви изкопи с дълбочина до 2,0 м – при полагане и ремонт на газопроводи или водопроводи на жилищни сгради.

Системата за леко укрепване на изкопи серия 250 е най-рационалното решение за малки работни екипи, служещи си с лека механизация.

Ето какви са предимствата на системата за леко укрепване тип кофраж:

  • леко тегло
  • само един необходим работник при монтажната дейност
  • багер или подемно устройство не са необходими
  • използват се леки плоскости за направата на кофраж

Системите за укрепване на SBH са подходящи за всички ВиК траншейни изкопи.  В разработването на своите продукти  SBH използва материали от най-високо качество, които са в съответствие с европейските норми и директиви за укрепващи системи и съоръжения. Системите за укрепване на SBH разполагат с всички нужни сертификати за качество. Придружени са и от съответните инструкции за безопасност, монтажна и демонтажна дейност. Освен високото качество, друга отличителна черта на предлаганите от нас системи за укрепване  е кункурентната цена. Системите за укрепване се предлагат за продажба, а за да отговорим на специфичните нужди на нашите клиенти, ние предлагаме и възможност за отдаване под наем. За да получите подходящата за вас оферта, ви съветваме да се свържите с нас на посочения телефон или да ни изпратите писмено запитване.

Технически данни:

макс. дълбочина на монтаж: 2,00m    
макс. ширина на изкопа: 0,49 – 1,64m    
просвет подпора (hc): 0,56m   
багер: не се използва    

Алуминиеви трегери:
Хидравлични разпонки:
Платно Fin Ply: