Система за леко укрепванe – серия 250

Серия 250 е алуминиева система за укрепване подходяща за по-малки изкопи и канализации до 3 метра. Отличава се с модулна контрукция, лесна е за употреба и на добра цена.

Инженерните екипи на SBH са положили усилия да проектират една изключитлено лека и същевременно безопасна и надеждна система за укрепване на изкопи. За тази цел при производството е вложен само изключително здрав алуминий – F 25. Това позволява укрепващата система да бъде сглобена само от двама души. За това спомага и улеснения начин на свързване на отделните елементи – само с болтове и скоби.

Укрепващата система серия 250 разполага със сертификат за съответствие с  БДС EN 13 3311. Отличава се с изключителна приспособимост, сигурност и надеждност.

Системите за укрепване на SBH са подходящи за всички ВиК траншейни изкопи.  В разработването на своите продукти  SBH използва материали от най-високо качество, които са в съответствие с европейските норми и директиви за укрепващи системи и съоръжения. Системите за укрепване на SBH разполагат с всички нужни сертификати за качество. Придружени са и от съответните инструкции за безопасност, монтажна и демонтажна дейност.

Освен високото качество, друга отличителна черта на предлаганите от нас системи за укрепване  е кункурентната цена. Системите за укрепване се предлагат за продажба, а за да отговорим на специфичните нужди на нашите клиенти, ние предлагаме и възможност за отдаване под наем.

За да получите подходящата за вас оферта, ви съветваме да се свържите с нас на посочения телефон или да ни изпратите писмено запитване.

Технически данни:

макс. дълбочина на монтаж: 2,40m    
макс. ширина на изкопа: 0,78 – 2,38m    
просвет подпора (hc): 0,71m   
мини багер: 3 – 9t    

Основни характеристики:
Алуминиеви трегери:
Алуминиеви подпори: